David Lama

David Lama Guerrero.

Explorador de la musicalitat en l’experiència humana.

Format amb el clarinet des de primerenca edat, va tocar per a orquestres juvenils en els estats de Texas i Colorado (EUA). Paral·lelament, les seves vivències a Mèxic li ensenyen les arts de la joieria i teixit de metalls, les quals utilitza després per a crear les escultures de filferro i paper-maché que actualment habiten la seva obra escènica. Va crear el projecte d’art interdisciplinari Pet Recycle, amb el qual ha tret varis discos, ha creat instal·lacions i obres plàstiques, i a la vegada vinculant-los a col·lectius d’art en diferents països.
Actualment resideix al municipi de La Molsosa, Solsonès. És aquí on neix L’Orri dels Ens, una obra immersiva de teatre experimental que explora l’art totèmic a través d’un joc musical de trucada i resposta. La instal·lació està concebuda com una gran caixa musical o cos musical viu.

Creació d’escenografia – Concert

L’essència de la seva música és un folklore global i real, ja que sorgeix de la seva vida al camp i dels seus viatges pel món. Amb instruments clàssics, altres fets a mà i una proposta visual que barreja escultures lluminoses, l’espectacle resultant és una experiència àmpliament escenogràfica i interactiva.

Instagram: