Nadia Zuñiga

Nadia Zuñiga.

Actriu, professora de teatre social, dramaturga i dinamitzadora comunitària per a la prevenció de violències masclistes.  Experiència de vint-i-cinc anys com a creadora escènica i actriu.  Desenvolupa tallers d’empoderament específicament adreçats a dones de diferents edats, orígens i contextos socials, incloent-hi víctimes de violència de gènere, treballant temes de gènere i migració a través de tècniques expressives, Teatre Playback i Risoteràpia. Actualment treballa com a tallerista als PIADs (Punts d’Informació a les Dones) de l’Ajuntament de Barcelona.  Especialitzada en dinamitzar comunitàriament grups d’infàncies, adolescents i adults a través de la metodologia del Teatre Playback i Clown.  Creadora escènica i actriu a “Projecte Vaca” guanyadora del Premi de la Crítica per les reivindicacions feministes (2020) “María José Ragué”.  Fundadora de l’Associació Intercultural “L’Ensamble, TPB”, organització artística i de salut comunitària, de transformació personal i col·lectiva, executant projectes de teatre comunitari adreçat a dones de totes les edats i dones migrades, guanyadora del premi “SOS Cultura 2020”  de Fundació Carulla.  Autora de l’obra “Modou, Modou” i coautora amb Sergi Belbel de l’obra “Mexicates”. És part del comitè organitzador de la Trobada Ibèrica de Teatre Playback i col·laboradora de l’Escola Ibèrica de Teatre Playback a Espanya com a Portugal.
“Cossos que juguen, cossos que parlen”

Taller d’exploració i improvisació corporal i vocal, a través del joc. Durant una estona podràs observar les teves possibilitats (també les teves resistències) expressives físiques, vocals, fins i tot emocionals.
Aplicarem alguns recursos del teatre, el moviment i la música, explorarem l’expressió oral i corporal com a eines per a desenvolupar l’acte observació, consciència personal i desbloquejar el cos i la ment.
Reconeix les teves energies, en la qual cosa el teu cos compta, la qual cosa altres cossos compten, diverteix-te de l’error, comparteix amb altres entitats corpòries.
Contacta amb la teva essència lúdica i juga.

Instagram: