Silvia Ferrer-Dalmau

Sílvia Ferrer-Dalmau.

Arquitecta per la Universitat Politècnica de Barcelona. L’any 2007 participo al Congrés Internacional de Salut i Hàbitat que s’imparteix al COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya) i descobreixo una manera d’exercir l’arquitectura més respectuosa amb el medi ambient i els seus habitants. M’especialitzo en Bauiologie (Biologia de la construcció) després de finalitzar el Màster en Bioconstrucció per la IEB (Institut Espanyol de Baubiologie). En aquesta línia, incorporo a la meva formació estudis d’EE (Ecologia Emocional) d’on sorgeixen projectes de coaching com a Casas amb Ànima o Biopolis, una proposta que aborda la casa interior a través del joc.

Juntament amb Alfred iniciem una nova vida personal i professional de reconnexió amb la natura que culmina el 2019 amb la mudança al Solsonès, per recuperar l’ànima d’una masia aïllada al municipi de Clariana de Cardener. El nostre objectiu és continuar explorant l’autosuficiència: des de produir la nostra pròpia llenya, energia, aliments, fins a la construcció dels mobles de la casa, minimitzant l’ús del plàstic a la llar.

Cada pas que fem requereix integrar coneixement i molts canvis d’hàbits. Ens interessa investigar, explorar i millorar els processos per després poder informar i acompanyar els nostres clients de forma fàcil, pràctica i amb una visió global 360, en la transformació de casa seva en un espai saludable.

Taller: “Cuidem la nostra llar”

Cuidar la nostra llar és cuidar la nostra tercera pell. En vols aprendre a tenir cura? Mitjançant una xerrada participativa i dinàmica farem un recorregut pel concepte de llar física i emocionalment saludable.

 

Tel: 636885346
Mail [email protected]
www.espairene.com/espairene

Instagram: