Olga Tragant

Olga Tragant.

Sóc ballarina, coreògrafa i professora de dansa i moviment.
Em vaig formar en Dansa Contemporània als EEUU (Universitat de Illinois i a Nova York), i a Amsterdam, i durant uns 15 anys vaig crear i presentar diversos espectacles. Sempre m’ha interessat combinar la tècnica del moviment, el treball de creació i les pràctiques corporals i de consciència. He estudiat Anatomia pel moviment de Blandine Calais i el Mètode Feldenkrais, del qual en sóc professora.
Fa més de 25 anys que gaudeixo donant classes i formacions de dansa i moviment. Des de l’any 2002 dirigeixo tragantDansa a Barcelona i actualment dinamitzo tragantCamp a l’Alzina (la Noguera), on organitzo i ofereixo cursos, retirs, i diverses propostes d’art, dansa i creació, com el [festival] NATURES.

DANSA: COS DISPONIBLE I CREATIU

Iniciant la sessió fent un treball de consciència i escolta sensorial anirem introduint diversos aspectes del moviment i la dansa (mobilitat articular, percepció del temps i l’espai, qualitats del moviment, etc ) que ens ajudaran a ampliar les nostres possibilitats de moviment i a donar forma a sensacions, impulsos, dinàmiques, imatges…
Hi haurà propostes individuals, en parelles i en petits grups per tal de desenvolupar un cos disponible i lliure per crear i expressar a través del moviment i la dansa.

www.tragantdansa.com

Instagram: