Emma Ribas

Emma Ribas.

Sóc professora de ioga, pilates i chi kung. Intento combinar a les classes aquestes tres disciplines  entre elles ja que la seva fi es la mateixa: harmonitzar i crear consciència corporal per poder afavorir el benestar del cos i la ment. Son mètodes que ens ajuden a habitar el cos, connectar-nos en el moment present i a la nostra essència .
M’he format com a professora de hatha ioga ,vinyasa ioga, pilates (mat, reformer, cadillac) i chi kung. Sempre m´ha cridat l´atenció el cos humà i totes les seves possibilitats. Aquesta curiositat per entendre el cos i com funciona, m´ha portat a estudiar quiromassatge, reflexologia podal i facioteràpia.
Porto 21anys en el món de l´ensenyament i m´encanta seguir aprenent per compartir i poder ajudar transmatent-ho a les classes.
“Chi kung cor del Tao”
El chi kung és un mètode que promou i restaura la salut. En aquest taller aprendrem La “Forma Combinada”: aquesta sèrie treballa sobre els 5 òrgans principals del cos, ajudant a restaurar el moviment energètic de l’òrgan, mobilitzant l’energia estancada i restablint així l’estat emocional. A través de moviments acompanyats d’una respiració conscient, a nivell físic treballarem de forma amable i suau la flexibilitat de la columna, tendons, lligaments i articulacions.
“Consciència corporal a través del Pilates”
Amb les eines que ens ofereix la tècnica del Pilates ,connectarem amb el nostre cos. Acompanyats de la respiració conscient, treballarem la flexibilitat, la força, la coordinació i l’equilibri i sobretot el nostre centre .

Instagram: