Dinar de cloenda

Dinar de cloenda

Pel Festival hem tingut molt en compte quins menjars oferir-te per nodrir tant el cos com l’ànima. Triem una alimentació conscient i saludable, de filosofia slow food🌱

És per això hi trobaràs productes ecològics, de proximitat i de primera qualitat.

Diumenge tens l’opció de triar el fantàstic menú de cloenda on podràs degustar plats de cuina tradicional i de mercat amb productes autòctons i de primera qualitat, de la mà de l’Hostal Restaurant Crisami.

L’hostal Restaurant Crisami neix a Solsona l’any 1986 fruit de la motivació de la família Bolló-Sances per oferir una cuina tradicional unida a la possibilitat de donar estada als viatgers que facin nit a la pròpia ciutat o a la comarca. Avui dia continua oferint tota l’experiència acumulada als seus clients perquè es trobin com a casa.

Diumenge el restaurant es traslladarà a La Molsosa, amb moltes ganes de compartir l’energia del festival i de col·laborar formant part d’una activitat més, ja que, mitjançant els àpats, sovint s’enforteixen i/o es creen noves relacions interessants!

Aquest dinar serà una bonica i festiva forma d’acomiadar el Festival. Ens hi trobarem tots els participants i assistents al ViuFest que ho desitgeu juntament amb els professionals que hauran guiat les diverses activitats i tot l’equip del ViuFest.

MENÚ:

ENTRANTS
Crema de col llombarda / Salmorejo

PLAT PRINCIPAL
Arròs amb verdures de l’hort

ACOMPANYAMENT
Amanides variades de temporada

POSTRES
Postres elaborats a casa

Pa, aigua i vi inclosos