Sílvia Sampons

Sílvia Sampons.

Creativa, somiadora, aventurera, viatgera, apassionada de la cuina natural i d’un estil de vida conscient, en constant evolució i aprenentatge de vida.
La meva passió per l’alimentació i la cuina natural em ve des de petita. Vaig néixer i créixer en un entorn rural, a prop de rius, boscos i de la muntanya. Per a mi és innat la creació conscient dels menjars: cuinar amb els aliments que creixen el més prop d’on estiguem, aliments conreats i recol·lectats responsablement. L’aliment és medicina; nodreix no sols l’estómac, sinó també el cor i l’esperit.
La passió per cultivar, crear, aprendre i compartir sobre com podem nodrir el nostre cor, cos i
ment a través del segon cervell (l’estómac), em va portar a crear @cuinaanonima.
@cuinaanonima és més que cuinar per a transformar els aliments o alimentar-se/alimentar. És activar o nodrir la creativitat, sensibilitat, els sentits… En definitiva, l’amor en i pel menjar i la cuina. Tenint sempre presents els factors mediambientals, socials, culturals i històrics que
acompanyen a una activitat tan quotidiana com és l’acte de cuinar o menjar.

Del camp al cos:
Xerrada i experiència gastronòmica/sensorial amb productes del territori amb la Sílvia
(@cuinaanomima) i l’Arnau (@ )
Ens parlaran i comprovarem la importància i el valor de la matèria primera. La seva cura,
extracció i transformació com accions crucials per l’alimentació, la salut i el benestar tant de les persones com de l’entorn que habitem.

Instagram: